Groene vacatures vinden

Baneninhetgroen.nl is een uitzendbureau met de focus volledig op het groen. Doordat deze focus zo specifiek is weten wij alle ins en outs van de groenbranche. Op onze website vind jij dus ook alleen maar vacatures met een connectie met het groen. Wij zoeken personeel voor diverse hoveniers-, groenvoorziening- en boomverzorgerbedrijven. Door ons grote netwerk kunnen wij snel schakelen. Voordat jij het weet sta jij met jouw veiligheidsschoenen tussen het groen. Vaste banen, tijdelijk werk, parttime werk, BBL stages etc. Wij helpen jou aan een baan in het groen, passend bij jouw behoeften en in je eigen regio.
CHECK ONZE VACATURES
Groene vacatures vinden
Groene vacatures vinden

Snel aan de slag in het groen?

Wanneer je een groendiploma hebt of enige groenervaring is de kans natuurlijk het grootst dat jij snel aan de slag kan.

Heb jij nog geen ervaring? Wil jij de overstap maken vanuit een andere branche? Ook dan zijn er mogelijkheden! Hier lees je meer.

Naast bovenstaande vacatures heeft Baneninhetgroen ook mogelijkheden voor leerling hoveniers die bijvoorbeeld een opleiding vmbo of mbo groen volgen. Je kunt dan een BBL traject volgen (4 dagen werken, 1 dag naar school). Neem contact met ons op en bespreek  de mogelijkheden die Baneninhetgroen voor jou binnen de groenvoorziening in petto heeft. Je kunt ook meer lezen op onze groen opleiding pagina.

Wij luisteren naar jouw wensen en behoeften

Omdat wij voor een groot aantal bedrijven goede vakmensen zoeken, is het van belang wat jij belangrijk vindt in een nieuwe werkomgeving. Wij willen immers dat jij met plezier naar jouw nieuwe baan gaat. Dit is fijn voor jou, voor ons en voor het bedrijf.
Door onze ervaring weten wij als geen ander dat elk bedrijf zijn eigen werkwijze en visie heeft. Het belangrijkste is dat jij je thuis voelt bij je nieuwe werkgever! Door onze goede contacten met vele groenbedrijven kunnen wij de juiste inschatting maken of een vacature binnen het bedrijf bij jou past.

Om dit goed te kunnen bepalen kijken we naar de volgende zaken:

  • In welke regio zoek jij een baan?
  • Wat is het salarisniveau voor deze functie?
  • Heb jij behoefte aan doorgroeimogelijkheden?
  • Welke secundaire arbeidsvoorwaarden zijn voor jou belangrijk?
  • Zijn er extra opleidingen of specialistische cursussen mogelijk? Wil jij dit graag?

Al deze belangrijke aspecten nemen we uiteraard mee, zodat jij met een aantal passende groen-bedrijven kunt kennismaken en een sollicitatiegesprek kunt voeren. Is er van beide kanten een klik? Dan staat niets een mooie baan in het groen voor je in de weg!

Binnen 3 stappen een nieuwe baan!

1
Group 1413
Solliciteer snel
Bij ons kan je binnen 30 seconden solliciteren
2
Contact opnemen
Binnen 24 uur antwoord
Wij beantwoorden jouw sollicitatie binnen 1 dag
3
Contact opnemen
Kom op gesprek
Wij nodigen je zo snel mogelijk uit voor een gesprek