Werken bij Baneninhetgroen

Kom werken bij Baneninhetgroen! Wij zijn een ambitieuze, informele en groeiende organisatie verspreid over heel Nederland. Benieuwd hoe het is om op één van onze vestigingen te werken? Lees snel verder.
LEES MEER
Werken bij een uitzendbureau, Werken als intercedent

Een ambitieus en groeiend uitzendbureau

Ook werken bij een uitzendbureau? Wij zijn een ambitieuze en groeiende organisatie verspreid over heel Nederland. Eén van onze sterkste punten als werkgever, zowel voor de medewerkers intern als de medewerkers extern is onze persoonlijke aanpak. Wij zetten net dat stapje extra om te zorgen dat jij een baan hebt waar jij je passie in kwijt kan. Wij luisteren naar jouw behoeften en kijken hoe wij dit terug kunnen brengen in jouw werk. Wil je doorgroeien? Meer of minder gaan werken? Meer uitdaging? Wij denken met je mee!

Een goede sfeer

Wij vinden de sfeer erg belangrijk. Mede daarom hebben wij ieder kwartaal personeelsuitjes en nemen wij een nieuwe medewerker altijd mee langs alle vestigingen. Daarnaast maken wij de werkervaring binnen Baneninhetgroen uniek door lunch op kosten van de zaak, pakkende kantoorinrichting en tijd voor een potje dart, tafelvoetbal of tafeltennis.

Hieronder lees je meer informatie met onder andere ervaringen van huidige werknemers, onze interne intercedent vacatures en een kijkje op onze vestigingen. Wil jij ook werken bij een uitzendbureau als Baneninhetgroen?

BEKIJK DIRECT DE VACATURES

Onze interne vacatures

Lijkt het jou wel wat om te werken als intercedent bij een uitzendbureau met een specialisme gefocust op de mooie groenbranche? Hieronder staan onze meest recente interne vacatures. Staat er net niet bij wat jij zoekt? Neemt contact met ons op. Wij staan altijd open voor een gesprek.

Korte lijnen, veel vrijheid en een informele sfeer
Jouw werk bestaat uit het hele recruitmentproces
Doorgroeimogelijkheden in functie en salaris
Veel gezelligheid in de vorm van bedrijfsuitjes

Een kijkje in onze vestigingen

Baneninhetgroen heeft niet alleen een unieke stijl in onze manier van werken. Ook onze locaties hebben een unieke uitstraling! Deze indrukwekkende aankleding maakt het een leuke plek om te werken. Net even anders dan wat je gewend bent.

NAAR ONZE VESTIGINGEN

Niet zo van de tekst?

Bekijk dan onze bedrijfsfilm voor een beeld van onze organisatie.

Group 567
Werken bij een uitzendbureau als intercedent, recruiter of commercieel medewerker

Wat doet een intercedent?

Als intercedent breng je vraag en aanbod bij elkaar. Je zoekt nieuwe klanten en potentiële medewerkers. Vervolgens voer je alle werkzaamheden uit die hierbij komen kijken, zoals:

  • Het schrijven van een wervende vacaturetekst.
  • Het voeren van intakegesprekken. Tijdens dit gesprek leer jij de kandidaat goed kennen, je komt erachter wat zijn/haar wensen en vaardigheden zijn.
  • Inschattingen maken voor geschikte banen die aansluiten.
  • Na het gesprek maak je een cv en stuur je deze naar klanten waar jij denkt dat de kandidaat goed bij past.
  • Is de klant enthousiast? Dan zorg jij voor tariefonderhandelingen en het opstellen van het contract.

Daarnaast moet je ook buiten het voorstellen van kandidaten het klantencontact goed onderhouden. Hetzelfde geldt voor jouw medewerkers. Via appjes, telefoontjes en werkbezoeken blijf jij op de hoogte van jouw mensen.
Weet je het nog steeds niet of dit werk wat voor jou is? Lees dan onze vacature intercedent door bovenaan de pagina. Hier bespreken wij inhoudelijk jouw toekomstige taken.

NAAR INTERNE VACATURES

Werken als vestigingsmanager

Als vestigingsmanager doe jij eigenlijk alles wat je als intercedent ook moet doen. Maar er komen ook leidinggevende taken bij kijken. De vestiging en de mensen die er werken zijn jouw verantwoordelijkheid. Jij moet ervoor zorgen dat zij groeien in hun functie en zichzelf ontwikkelen. Grote beslissingen worden door jou gemaakt. Ook ben je aanwezig bij het vestigingsmanageroverleg dat iedere zes weken plaatsvindt. Hier worden problemen en succesmomenten besproken.

Ben jij overgehaald? Reageer dan hierboven op onze vacature vestigingsmanager uitzendbureau! Of op één van onze andere vacatures. Je kunt ook een open sollicitatie sturen.