Maak kennis met Baneninhetgroen: hét uitzendbureau voor groenpersoneel

Baneninhetgroen behoort tot één van de grootste uitzendbureau's in de groensector tussen groentalent en werkgevers in de groenvoorziening en de hoveniersbranche. Naast flexibele contracten beschikt Baneninhetgroen over een grote groep vaste medewerkers en BBL-leerlingen.
CONTACT OPNEMEN
Het uitzendbureau in de groensector

Landelijke dekking

Vanuit onze vestigingen in Alblasserdam, Waardenburg, Nieuw-Vennep, Twello, Nuenen, Reeuwijk, Huizen en Renkum bedienen wij heel Nederland. Mede dankzij ons uitgebreide netwerk van geschikte medewerkers en onze unieke wervingskanalen kunnen wij elk groenbedrijf voorzien van gekwalificeerd groenpersoneel. Wij zijn actief op alle niveaus (mbo, hbo etc.), van groenvoorzieners en hoveniers tot projectleiders, calculators en managers. Ons jonge enthousiaste team kent de “groene” arbeidsmarkt in Nederland als geen ander. Wij kunnen ieder bedrijf van dienst zijn, van grote groenbedrijven tot kleine hoveniers en alles wat hiertussen valt.

Meer weten wat Baneninhetgroen als uitzendbureau in de groensector voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op met een van de medewerkers van Baneninhetgroen om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijke kennismaking met u en uw bedrijf!

Zoekt u een uitzendbureau voor groenpersoneel?

Op zoek naar een groenmedewerker of hovenier voor uw bedrijf? Vanuit ons grote kandidatenbestand kunnen wij iedere groene vacature op korte termijn voor u invullen met een geschikte groenmedewerker. Het gaat hierbij om zowel starters als meer ervaren kandidaten. De missie van Baneninhetgroen is het vinden van de juiste kandidaat voor uw bedrijf. Dat betekent niet alleen de juiste vakkennis en papieren, maar vooral ook de juiste mentaliteit! Wij zijn het uitzendbureau dat u nodig heeft.

CONTACT OPNEMEN

De voordelen van Banen in het groen als uitzendbureau

Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Volledige focus op het groen
Wij spreken alle kandidaten persoonlijk
Eerlijk tarief
Wij investeren in ons groenpersoneel
Eén vast aanspreekpunt
Uitzendbureau in de groensector voor groenpersoneel

Wij denken met u mee

Gaat u een samenwerking met ons aan? Dan denken wij als uitzendbureau in het groen graag met u mee! Wij zorgen dat iedere kandidaat die bij u op gesprek komt op de hoogte is van de functie en de normen en waarden binnen het bedrijf. Dit scheelt u een hoop tijd.

Wij communiceren open en eerlijk. Als iets niet mogelijk is of er iets fout gaat geven wij dit aan. Wij bouwen op vertrouwen en zorgen zo voor een langdurige en fijne werkrelatie.

 

Personeel en materieel nodig?

Heeft u naast personeel ook materieel nodig? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Ons zusterbedrijf, Groen en Agri Projecten B.V., is een veelzijdige dienstverlener in de groensector. Zij verhuren personeel in combinatie met materieel op projecten bij aannemings- en groenvoorzieningsbedrijven in heel Nederland. Zo creëren zij een totaaldienstverlening en wordt u volledig ontzorgd.

Groen en Agri Projecten B.V. beschikt over meerdere eigen werkbussen, aanhangers (BE) en heeft een grote voorraad handgereedschap en gekeurde tuin- en parkmachines zoals; elektrisch- en motorische bosmaaiers, (stok) heggenscharen en bladblazers.

Meer weten? Check de website of neem contact op.

Werkplek nodig?

Ben u in de omgeving Alblasserdam en heeft u een werkplek nodig? Dan bent u van harte welkom bij ons hoofdkantoor! Hier hebben wij een flexplek ingericht voor klanten. Koffie wordt geregeld en u bent van harte welkom om mee te lunchen.