Omscholen tot hovenier bij Baneninhetgroen

Omscholen tot hovenier? Heb jij een passie voor het groen? Het komt regelmatig voor dat mensen af willen van hun huidige baan. Ze gaan dan op zoek zijn naar iets nieuws, iets wat beter bij hen past. In het hoveniersvak is vaak het werken in de buitenlucht hetgeen wat het zo aantrekkelijk maakt. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om jezelf te laten omscholen tot hovenier. Wij vertellen je er graag meer over! Liever eerst wat vacatures lezen? Hieronder zie je onze meest recente vacatures om je om te scholen tot hovenier.
BEKIJK VACATURES
Omscholen tot hovenier

Omscholen tot hovenier met een BBL opleiding

Wil je graag omscholen tot hovenier dan is een BBL opleiding hovenier aan te raden. Het grote voordeel van deze opleiding is dat jij het hoveniersvak vooral in de praktijk gaat leren. Vier dagen in de week werk jij mee bij een hoveniersbedrijf en de resterende dag ga je naar school om daar de benodigde theoretische kennis onder de knie te krijgen. Zo leer je bijvoorbeeld over alles wat met planten te maken heeft.
Wil jij zo’n opleiding gaan volgen omdat je wilt omscholen tot hovenier? Dan is een mooie werkplek van groot belang. Wij helpen jou bij het vinden van deze werkplek.

Wij zorgen dat jij terecht kan bij een goed hoveniersbedrijf passend bij jou en in jouw omgeving. Daarnaast betalen wij jouw opleiding en zorgen wij dat je een prima startsalaris krijgt. Jij krijgt dus betaald terwijl jij dit mooie vak leert. Win-win situatie toch?
Twijfel je of het de juiste keuze voor je is? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Zoek jij BBL opleiding hovenier vacatures?

BBL OPLEIDING VACATURES.

Omscholen tot hovenier

Binnen 3 stappen een nieuwe baan!

1
Group 1413
Solliciteer snel
Bij ons kan je binnen 30 seconden solliciteren
2
Contact opnemen
Binnen 24 uur antwoord
Wij beantwoorden jouw sollicitatie binnen 1 dag
3
Contact opnemen
Kom op gesprek
Wij nodigen je zo snel mogelijk uit voor een gesprek