Omscholen tot hovenier bij Baneninhetgroen

Omscholen tot hovenier? Heb jij een passie voor het groen? Het komt regelmatig voor dat mensen af willen van hun huidige baan. Ze gaan dan op zoek zijn naar iets nieuws, iets wat beter bij hen past. In het hoveniersvak is vaak het werken in de buitenlucht hetgeen wat het zo aantrekkelijk maakt. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om jezelf te laten omscholen tot hovenier. Wij vertellen je er graag meer over! Liever eerst wat vacatures lezen? Hieronder zie je onze meest recente vacatures om je om te scholen tot hovenier.
BEKIJK VACATURES
Omscholen tot hovenier

Omscholen tot hovenier met een BBL opleiding

Wil je graag omscholen tot hovenier dan is een BBL opleiding hovenier aan te raden. Het grote voordeel van deze opleiding is dat jij het hoveniersvak vooral in de praktijk gaat leren. Vier dagen in de week werk jij mee bij een hoveniersbedrijf en de resterende dag ga je naar school om daar de benodigde theoretische kennis onder de knie te krijgen. Zo leer je bijvoorbeeld over alles wat met planten te maken heeft.
Wil jij zo’n opleiding gaan volgen omdat je wilt omscholen tot hovenier? Dan is een mooie werkplek van groot belang. Wij helpen jou bij het vinden van deze werkplek.

Wij zorgen dat jij terecht kan bij een goed hoveniersbedrijf passend bij jou en in jouw omgeving. Daarnaast betalen wij jouw opleiding en zorgen wij dat je een prima startsalaris krijgt. Jij krijgt dus betaald terwijl jij dit mooie vak leert. Win-win situatie toch?
Twijfel je of het de juiste keuze voor je is? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Zoek jij BBL opleiding hovenier vacatures?

BBL OPLEIDING VACATURES.

Hovenier worden op latere leeftijd

Hovenier worden op latere leeftijd? Ook dat is mogelijk! In principe kan iedereen hovenier worden! Echter, het is wel belangrijk dat jij in goede fysieke staat bent, ongeacht je leeftijd. Je kan in het hoveniersvak meerdere kanten op (van aanleg tot onderhoud) maar wat je ook gaat doen, het zal altijd enigszins zwaar werk zijn voor je lichaam.

Ook als je hovenier wil worden op latere leeftijd kan je terecht bij Baneninhetgroen. Er zijn al vele mensen geweest die op latere leeftijd (met succes) besloten het roer helemaal om te gooien. Wil je een opleiding doen? Check dan de vacatures bbl opleiding hovenier of de avondopleiding voor volwassenen. Zie je dat niet zitten? Kijk dan even op onze zijinstromers pagina.

Als jij wil omscholen kun je natuurlijk ook contact opnemen. Wij kijken graag naar de mogelijkheden! Voor je het weer sta jij met je werkschoenen in het groen. Omscholen tot hovenier is voor iedereen mogelijk.

Weet jij nog niet precies of het hoveniersvak iets voor jou is? Misschien ga je liever aan de slag als maaimachinist of boomverzorger? Wij helpen jou met de Baneninhetgroen keuzetest.

Binnen 3 stappen een nieuwe baan!

1
Group 1413
Solliciteer snel
Bij ons kan je binnen 30 seconden solliciteren
2
Contact opnemen
Binnen 24 uur antwoord
Wij beantwoorden jouw sollicitatie binnen 1 dag
3
Contact opnemen
Kom op gesprek
Wij nodigen je zo snel mogelijk uit voor een gesprek