Het uitzendbureau in de groensector

Baneninhetgroen is hét uitzendbureau in de groensector. Het behoort tot één van de grootste bemiddelaars tussen groentalent en werkgevers in de groenvoorziening en de hoveniersbranche. Onze grote kracht is ons specialisme, de volledige focus op het groen. Hierdoor weten wij echt alle ins en outs van de groensector.
LEES MEER
Over Baneninhetgroen
Over Baneninhetgroen

Op zoek naar een baan in het groen?

Baneninhetgroen heeft vestigingen door heel Nederland. Door onze jarenlange ervaring hebben wij contact kunnen leggen met een groot aantal groene bedrijven. Dit geeft ons de mogelijkheid om een groot aanbod aan vacatures voor jou beschikbaar te hebben. Zo zit er altijd iets voor je tussen en kunnen wij jou helpen aan een baan in het groen (zolang je maar een gezonde dosis motivatie en de juiste werkhouding hebt!).

Ben je er nog niet helemaal uit welke functie in het groen het beste bij jou past? Doe onze online keuze test!

BEKIJK VACATURES

Op zoek naar personeel in het groen?

Baneninhetgroen beschikt over een grote groep medewerkers en BBL-leerlingen. Van hoveniers en groenvoorzieners tot boomverzorgers en maaimachinisten. Vanuit onze vestigingen in Alblasserdam, Waardenburg, Reeuwijk, Huizen, Nieuw-Vennep, Twello, Nuenen en Renkum bedienen wij bijna heel Nederland. Dankzij ons uitgebreide netwerk van geschikte medewerkers en onze unieke wervingskanalen kunnen wij elk groenbedrijf voorzien van gekwalificeerd groenpersoneel. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Bij nieuwe klanten gaan wij vrijblijvend langs om de wensen in kaart te brengen. Ook bij onze huidige klanten laten wij regelmatig van ons horen. Meer weten? Neem dan zeker even contact op.

CONTACT OPNEMEN

Baneninhetgroen in beeld

golfbaan

De mogelijkheden voor Werving en Selectie

Naast bemiddeling in vast of tijdelijk personeel heeft Baneninhetgroen mogelijkheden voor directe werving en selectie. Wij verzorgen dan het hele proces voor het vinden en selecteren van de juiste kandidaat voor uw bedrijf. Vervolgens gaat de kandidaat direct bij u in dienst. Hiervoor betaald u een werving en selectie vergoeding. Meer weten wat Baneninhetgroen voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op met een van de medewerkers van Baneninhetgroen om de mogelijkheden voor uw bedrijf, geheel vrijblijvend te bespreken. Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijke kennismaking met u en uw bedrijf!

Een afgesproken werving & selectie fee
Wij zetten al onze wervingsmiddelen in
Minder tijd kwijt aan het vinden van personeel
Kandidaat direct in dienst
Over Baneninhetgroen
Foto over Baneninhetgroen