Jouw groen opleiding vergoed

Wil jij starten met een groen opleiding? Of ben je al gestart? Baneninhetgroen is een uitzendbureau voor groen personeel. Naast ervaren hoveniers en groenvoorzieners helpen wij ook zijinstromers en beginnende hoveniers die een mbo groen opleiding (willen) volgen.
BEKIJK ONZE VACATURES
groen-opleidingen-volwassenen

Groen opleiding via Baneninhetgroen

Bij ons kun je terecht voor opleidingen in de groensector. Deze geven wij zelf niet, maar wij kunnen je wél kosteloos adviseren over de beste groenvoorziening opleidingen en cursussen bij jou in de buurt. Vervolgens helpen wij jou aan een passende werkplek. Dit houdt in dat wij met jou in gesprek gaan om vervolgens ons uitgebreide netwerk in de zetten en voor jou een werkplek te vinden waar jij aan de slag kan. Ga jij via ons aan de slag? Dan wordt jouw opleiding vergoed.

 

Het grootste voordeel van opleidingen binnen de groensector via ons? Wij hebben verstand van alles in en rondom de wereld van het groen. Wij kunnen jou van A tot Z begeleiden (als je dit wil) en voordat je het weet sta jij tussen het groen om opgeleid te worden tot een volwaardig hovenier (of boomverzorger of greenkeeper!).

Hieronder staat alle informatie die jij nodig hebt, daar vind je ook de contactgegevens van onze vestigingen. Dan kunnen wij jouw duidelijk adviseren over een groen opleiding. Daarnaast helpen wij je met het vinden van een baan in het groen.

Groen opleiding
groen-opleiding-volwassenen

Een groen opleiding die past bij jou én je ambities

Wil je starten met een groen opleiding? Denk dan eerst na over welke kant je precies op wilt. Hieronder zie je een aantal mogelijkheden:

  • Hovenier aanleg. Dit is meestal het zwaarste werk wat een hovenier kan doen. Je begint vroeg en moet hard werken om voor de klant de mooiste tuinen te creëren. Dit is prachtig werk, je moet het echter niet onderschatten.
  • Hovenier onderhoud. Als hovenier onderhoud zorg jij ervoor dat tuinen, perkjes, parken etc. goed verzorgd en bijgehouden worden. Zie je al dat onkruid in jouw wijk? Jij gaat dit weghalen door te bosmaaien, hagen knippen, bladblazen, schoffelen en te snoeien. Of die grote tuin bij dat landhuis? Die moet ook onderhouden worden.
  • Groenvoorziener. Een groenvoorziener heeft vaak wat minder afwisselend werk. Hier heb je geen diploma voor nodig. Je werkt veel op mooie afwisselende locaties. Zo kun je bijvoorbeeld als bosmaaier aan de slag langs de snelweg of op een daktuin.
  • Boomverzorger of ETW’er. Lijkt het jou wel wat om de hoogte in te gaan? Dan kun je starten als boomverzorger of ETW’er. Jij bent dan verantwoordelijk voor het verzorgen, planten, snoeien en rooien van bomen. Als boomverzorger ben jij veel op de grond bezig. Als ETW’er heb jij een ETW diploma nodig. Je verzorgt dan bomen hoog in de lucht. Meer over boomverzorger opleiding.
  • Maaimachinist/trekkerchauffeur. Jij gaat met mooie machines aan de gang! Jij maait onder andere grasvelden. Hier is geen groen opleiding voor nodig. Echter wel een BE-rijbewijs en ervaring is mooi meegenomen.
  • Greenkeeper. Ben jij een golfliefhebber en werk jij erg graag in het groen? Dan kun jij een opleiding tot greenkeeper doen of beginnen als assistent greenkeeper. Jij verzorgt dan al het groen op de golfbaan, waaronder maaiwerk en bosmaaiwerk.

Weet je wat je wilt? Of wil je er eerst nog advies? Neem dan contact op met één van onze vestigingen! Of mail naar info@baneninhetgroen.nl. Wij nodigen je dan uit voor een gesprek en samen kijken we naar de mogelijkheden. Aan het eind van het gesprek weet jij of je eerst een groen opleiding wilt doen of als zijinstromer start.

Binnen 3 stappen een nieuwe baan!

1
Group 1413
Solliciteer snel
Bij ons kan je binnen 30 seconden solliciteren
2
Group 1415
Binnen 24 uur antwoord
Wij beantwoorden jouw sollicitatie binnen 1 dag
3
Group 1414
Kom op gesprek
Wij nodigen je zo snel mogelijk uit voor een gesprek