Vacature boomverzorger bij Baneninhetgroen

Op zoek naar een vacature boomverzorger? Snoeien, snipperen, afbreken en vellen van bomen. Allemaal werkzaamheden waar jij blij van wordt! Dan is het zeker de moeite waard om op een boomverzorger vacature te reageren. Met onze vele connecties hebben wij altijd wel een mooie werkgever die een boomverzorger zoekt. Dus, zoek jij een vacature boomverzorger? Dan zit je hier op de goede plek! Je hoeft alleen nog maar even te solliciteren.
BEKIJK VACATURES
Boomverzorger vacature
Boomverzorger vacature voor een ervaren en onervaren boomverzorger

Boomverzorger opleiding: zonder ervaring aan de slag

Een boomverzorger opleiding is de ideale oplossing wanneer je aan de slag wilt met weinig of geen ervaring. Zonder ervaring kun je nog niet zelfstandig aan de slag. Je kunt er daarom voor kiezen om als leerling boomverzorger aan de slag te gaan. Dit betekent dat je vier dagen per week aan het werk gaat en één dag per week de schoolbanken opzoekt. Je volgt dan de opleiding boomverzorger mbo. Een ultieme combinatie als je graag werkt en meteen wat bij wilt verdienen. Lijkt jou een boomverzorger opleiding wel wat? Dan komen wij graag in contact met je om een passende werkplek te zoeken. Mail naar info@baneninhetgroen.nl of neem direct contact op met één van onze vestigingen.

Een stapje verder naar ETW boomverzorger

Daarna verder naar ETW boomverzorger? Heb je jouw boomverzorger opleiding gehaald en krijg je er geen genoeg van? Dan kan je doorgaan en de ETW-opleiding volgen. Hiervoor ontvang je een Europees certificaat waardoor je in heel Europa aan de slag mag. Ook verlangen veel overheidsinstellingen dat je hiervan in bezit bent. Hier zitten echter wel voorwaarden aan verbonden. Je kan pas een ETW boomverzorger worden, wanneer je minimaal één jaar een baan als boomverzorger hebt.

Boomverzorger loon: afhankelijk van leeftijd en ervaring

Het boomverzorger loon is erg afhankelijk van je leeftijd en de ervaring die je meebrengt. Het boomverzorger salaris ligt over het algemeen tussen de €1900 en €2700 bruto per maand. Heb je een ETW-certificaat? Dan kun je denken aan een brutoloon richting de €2700.

Wil jij aan de slag als boomverzorger?

Is het echt iets voor jou? Reageer dan op openstaande boomverzorger vacatures of neem direct contact met ons op!
Je kunt ook mailen naar info@baneninhetgroen.nl. Wij vertellen je graag alles over onze meest recente vacature boomverzorger.

CONTACT OPNEMEN

Binnen 3 stappen een nieuwe baan!

1
Group 1413
Solliciteer snel
Bij ons kan je binnen 30 seconden solliciteren
2
Group 1415
Binnen 24 uur antwoord
Wij beantwoorden jouw sollicitatie binnen 1 dag
3
Group 1414
Kom op gesprek
Wij nodigen je zo snel mogelijk uit voor een gesprek