Ruim aanbod boomverzorger vacatures

Op zoek naar een boomverzorger vacature? Snoeien, snipperen, afbreken en vellen van bomen. Zijn dit allemaal werkzaamheden waar jij blij van wordt? Dan is het zeker de moeite waard om op een van onze vacatures te reageren. Met onze vele connecties hebben wij altijd wel een mooie werkgever die een boomverzorger zoekt. Dus je zit hier op de goede plek! Je hoeft alleen nog maar even te solliciteren.
BEKIJK VACATURES
Boomverzorger vacature
Boomverzorger vacature voor een ervaren en onervaren boomverzorger

Zonder ervaring aan de slag

Een boomverzorger opleiding is de ideale oplossing wanneer je aan de slag wilt met weinig of geen ervaring. Zonder ervaring kun je nog niet zelfstandig werken. Je kunt er daarom voor kiezen om als leerling boomverzorger aan de slag te gaan. Dit betekent dat je vier dagen per week aan het werk gaat en één dag per week de schoolbanken opzoekt. Je volgt dan de opleiding boomverzorger mbo. Lijkt dit jou wel wat? Dan komen wij graag in contact met je om een passende werkplek te zoeken. Mail naar info@baneninhetgroen.nl of neem direct contact op met één van onze vestigingen.

Een stapje verder naar ETW boomverzorger

Heb je jouw boomverzorger opleiding succesvol afgerond en minimaal één jaar werkervaring opgedaan? Dan kan je ervoor kiezen om je verder te specialiseren als European Tree Worker (ETW’er). Hiervoor ontvang je een Europees certificaat waardoor je in heel Europa aan de slag mag. Ook verlangen veel overheidsinstellingen in Nederland dat je dit certificaat bezit.

Boomverzorger loon: afhankelijk van leeftijd en ervaring

Het boomverzorger loon is erg afhankelijk van je leeftijd en de ervaring die je meebrengt. Het boomverzorger salaris ligt over het algemeen tussen de €2.300 en €3.100 bruto per maand. Heb je een ETW-certificaat? Dan kun je denken aan een brutoloon richting de €2.900.

Reageer op jouw ideale boomverzorger vacature!

Is het echt iets voor jou? Reageer dan op openstaande boomverzorger vacatures of neem direct contact met ons op!
Je kunt ook mailen naar info@baneninhetgroen.nl.

CONTACT OPNEMEN

Binnen 3 stappen een nieuwe baan!

1
Group 1413
Solliciteer snel
Bij ons kan je binnen 30 seconden solliciteren
2
Contact opnemen
Binnen 24 uur antwoord
Wij beantwoorden jouw sollicitatie binnen 1 dag
3
Contact opnemen
Kom op gesprek
Wij nodigen je zo snel mogelijk uit voor een gesprek