Top 5 hovenier vacatures in Delft

Werken in Delft? Ben jij op zoek naar een unieke hoveniers vacature in de regio? Wij nemen je graag mee in de top 5 van bijzondere hovenier vacatures in Delft op dit moment. Leg droomtuinen aan en onderhoud exclusieve landgoederen! Meer weten? Lees dan verder.
Werken in Delft

1. Vacature hovenier aanleg exclusieve tuinen in Delft

Tover tuinen om tot groene kunstwerken met behulp van hoogwaardige materialen en planten. Van moderne stadstuinen tot klassieke landschappen. Zelfs ervaren vakmannen kunnen hier nog de nodige uitdaging vinden! Je kunt hier jouw creativiteit inzetten en krijgt een hoop vrijheid en zelfstandigheid. Met een bus van de zaak en een vakbekwaam team zit jij hier goed op jouw plek. Meer weten?
Bekijk de vacature!

LEES MEER

2. Werken als hovenier in droomtuinen in Berkel en Rodenrijs

Het creëren van de ultieme tuinbeleving, dat is jouw grootste doel. Iedere dag zet jij je in om voor jouw klanten het hoogst haalbare resultaat te verkrijgen. Het aanleggen van een zwembad, het onderhouden van exotische planten of het ontwikkelen van een tropische vijver. Als hovenier droomtuinen, werk jij mee aan het ontwikkelen en onderhouden van unieke tuinen in het hoge segment.

LEES MEER

3. Leg unieke tuinen aan in Nootdorp

Dagelijks ben jij bezig met het realiseren van de unieke wensen van de klant. De ene klant wil een tuin in exotische sferen omdat Brazilië hun favoriete vakantieland is, de ander wil een tuin waarbij zij het gevoel krijgen in de duinen van Zeeland te zijn. Alle tuinen waarin je werkt (zowel het onderhoud als de aanleg) zijn uniek, daarom blijft het werk uitdagend en leer jij nog elke dag bij.

LEES MEER

4. Duik het onderhoud van exclusieve tuinen in, in Pijnacker

Binnen deze vacature focus jij uitsluitend op het hoge segment. Jij komt in de meest unieke tuinen en werkt samen met jouw collega’s aan diverse onderhoudswerkzaamheden. Hagen in vorm snoeien, bladeren uit het zwembad halen, hier en daar nieuwe beplanting plaatsen, het gras maaien. Doordat dit geen alledaagse tuinen zijn komt er aardig wat kennis bij kijken.

LEES MEER

5. Aan de slag als ervaren medewerker groenvoorziening in Pijnacker

Als ervaren medewerker groenvoorziening kun jij jouw kennis gebruiken binnen deze onderhoudsfunctie. Je werkt in tuinen van het hoge segment in de regio van Delft. Dit zijn tuinen die je niet bij de gemiddelde rijtjeswoning tegenkomt. Dat maakt jouw werk extra speciaal. Van een grote voortuin met een strak lijnenspel en een net gemaaid gazon tot een natuurlijke tuin die een oase van rust uitstraalt met een grote vijver en een grindpad.

LEES MEER