6 redenen om te werken als medewerker interieurbeplanting

De interieurbeplanting, een prachtig vak binnen de groenbranche! Als medewerker interieurbeplanting kom jij bij verschillende bedrijven en organisaties voor het verzorgen van de beplanting. Een combinatie van fysiek werk, mensencontact en werken in het groen. Lijkt jou dat wel wat? Of heb je nog twijfels? Hieronder geven wij jou 6 redenen om te werken als medewerker interieurbeplanting! Wie weet solliciteer jij na het lezen van deze tekst wel direct op een vacature interieurbeplanting.
VERDER LEZEN
Medewerker interieurbeplanting (3)
Medewerker interieurbeplanting (5)
Medewerker interieurbeplanting (4)
Medewerker interieurbeplanting (6)

4. Verbeterde gezondheid en welzijn

Het werk als medewerker interieurbeplanting geeft jouw gezondheid en welzijn een boost! Het zorgt voor een blootstelling aan natuur. Volgens onderzoek vermindert dit stress, angst en vermoeidheid. Dat is mooi meegenomen toch? Daarnaast ben jij fysiek bezig: jij tilt planten, verplaatst plantenbakken en voert onderhoud uit. Zoals eerder aangegeven is er ook een zekere mate van creativiteit nodig, dit kan bijdragen aan een gevoel van voldoening en welzijn. Alleen maar positief dus! Ben jij er al klaar voor om de solliciteren op een vacature interieurbeplanting?

 5. Groeiende markt

Het belang van groene binnenruimtes wordt steeds meer erkend. Dit zorgt voor een groeiende markt en dus meer vacatures! Er is een toenemende bewustwording van de voordelen, het wordt ingezet met duurzaamheid in het achterhoofd (bedrijven willen graag groener worden) en het is inmiddels een integraal onderdeel van interieurontwerp. Allen belangrijke redenen voor de groeiende markt. Ook realiseren werkgevers zich steeds meer dat een gezonde en stimulerende werkomgeving belangrijk is voor het welzijn en de productiviteit van de medewerkers. Dus, de markt groeit! Dit is dan ook hét moment om aan de slag te gaan als medewerker interieurbeplanting.

Medewerker interieurbeplanting