In gesprek met een echte groenliefhebber

Cas werkt al 8 jaar in het groen, waarvan 1,5 jaar voor Baneninhetgroen. Het werd daarom hoog tijd om eens met Cas in gesprek te gaan over zijn grote liefde voor het groen en zijn ervaringen in deze mooie branche.
In gesprek met een echte groenliefhebber

Altijd buiten te vinden

Over Cas valt een hoop te zeggen. Hij is een onderhoudshovenier met een groot groen hart. Dit groene hart gaat spontaan harder kloppen zodra hij een stap naar buiten zet. Of Cas nu aan het werk is of vrije tijd heeft, hij is eigenlijk alleen binnen te vinden om te eten en te slapen. Zo heeft hij een aantal schapen waar hij voor zorgt en een schuur met onder andere een trekker. Hier rijdt hij graag op en voert hij maaiwerkzaamheden mee uit. Daarnaast is hij lid van de historische trekkerclub (BHTC), hier hoopt hij ook ritten mee te gaan maken. Hij is dus eigenlijk altijd wel buiten te vinden.

Blijven leren

Het was voor Cas een grote prioriteit om eerst zijn studie te halen voordat hij ging werken. Toen hij deze eenmaal gehaald had ging hij aan de slag bij een hovenier in Heukelum. “Het was voor mij belangrijk om de juiste papieren te hebben. Werken kan altijd nog”. Vanaf het moment dat hij gestart is met werken heeft hij iedere kans gepakt die er was om te blijven leren en certificaten te halen. Van EHBO en BHV tot Werken met de motorkettingzaag lichte velling.

In gesprek met een echte groenliefhebber
“Ik ben alleen binnen te vinden om te eten of te slapen. Buiten is mijn wereld"
Cas | Hovenier Onderhoud bij DonkerGroen Tiel

Binnen 3 stappen een nieuwe baan!

1
Group 1413
Solliciteer snel
Bij ons kan je binnen 30 seconden solliciteren
2
Contact opnemen
Binnen 24 uur antwoord
Wij beantwoorden jouw sollicitatie binnen 1 dag
3
Contact opnemen
Kom op gesprek
Wij nodigen je zo snel mogelijk uit voor een gesprek