Op zoek naar een European tree worker vacature?

Als european tree worker, ook wel ETW'er genoemd, zorg je voor maatwerk bij de verzorging van bomen. Er komt heel wat bij kijken om de bomen veilig en gezond te houden. Wij hebben doorlopend mooie european tree worker vacatures.
BEKIJK VACATURES
European tree worker

Aan de slag als boomspecialist

Wil jij aan de slag als boomverzorger of european tree worker? Dan is enige ervaring als boomverzorger vaak wel nodig. Bij Baneninhetgroen hebben wij regelmatig boomverzorger en european tree worker vacatures openstaan. Het werk in de bomen is heel anders dan de reguliere groenwerkzaamheden. In tegenstelling tot schoffelen en bosmaaien heb je als boomverzorger of european tree worker hele andere kennis nodig. Veiligheid is enorm belangrijk op dit gebied. Als het mis gaat, kan het fatale gevolgen hebben. Daarnaast voer jij jouw werkzaamheden regelmatig in de hoogte uit.

Vacatures in Gelderland

Door de vele natuurgebieden in de provincie Gelderland zijn hier vaak onderhoudswerkzaamheden aan de bomen nodig. Hierdoor zijn er regelmatig european tree worker en boomverzorging vacatures in Gelderland beschikbaar. Woon je in een ander deel van Nederland? Ook daar staat vast wel een vacature voor je klaar. Hierboven zie je onze meest recente vacatures. Nog niet wat je zoekt? Stuur een mailtje naar info@baneninhetgroen.nl, de kans is groot dat wij jou kunnen helpen!

Wanneer je reageert op een vacature boomverzorging verwachten wij dat je een diploma boomverzorging en VCA hebt of deze wilt behalen. Ook hier kunnen wij je over adviseren of mee helpen.

CONTACT

vacature European Tree Worker

Werkzaamheden als leerling

Het werk dat je uitvoert, zal in het begin voornamelijk bestaan uit het snoeien van diverse boomsoorten, versnipperen van takken, verwijderen van boomstammen en het (ver)planten van bomen. Daarnaast doe je ook ervaring op met verschillende machines zoals een hoogwerker, motorkettingzaag, versnipperaar, stobbenfrees en een graafmachine. Klinkt dit allemaal als muziek in de oren? Wacht dan niet langer en reageer op een leerling european tree worker vacature! Wij komen graag in contact met jou om naar de mogelijkheden te kijken.

Jij bent enthousiast en wil het vak graag leren
Jij gaat de benodigde certificaten behalen
Jij wilt in de toekomst stappen maken
ETW european tree worker

Binnen 3 stappen een nieuwe baan!

1
Group 1413
Solliciteer snel
Bij ons kan je binnen 30 seconden solliciteren
2
Contact opnemen
Binnen 24 uur antwoord
Wij beantwoorden jouw sollicitatie binnen 1 dag
3
Contact opnemen
Kom op gesprek
Wij nodigen je zo snel mogelijk uit voor een gesprek