• Vacatures loonwerk - baneninhetgroen_81_2

Vind hier uw droombaan

Loonwerk

Vacature zoeken

Opperman Stratenmaker (Geldermalsen)

Loonwerk
Werk jij graag met je handen en is zwaar werk voor jou geen probleem? Dan hebben wij een mooie vacature voor jou openstaan! Wij zoeken voor een middelgroot aannemingsbedrijf per direct een enthousiaste (instromer) opperman stratenmaker. Het aannemingsbedrijf waarvoor je komt te werken is niet alleen werkzaam in de bestrating maar ook in de wegenbouw, het grondverzet en in de riolering. Nog niet zo bekend met het vak? Dit bedrijf biedt de kans om jezelf te ontwikkelen tot een vakbekwaam stratenmaker.

Machinist kooimaaier (Utrecht)

Loonwerk
Voor een relatie in de omgeving van Utrecht zoeken wij een machinist voor de kooimaaier. Het bedrijf verricht werkzaamheden in de GWW sector. Ook worden er voor gemeentes, waterschappen en verschillende hoveniersbedrijven cultuurtechnische werkzaamheden uitgevoerd.

Vrachtwagenchauffeur (Utrecht)

Loonwerk
Voor een relatie in de omgeving van Utrecht zoeken wij een vrachtwagenchauffeur. Het bedrijf verricht werkzaamheden in de GWW sector. Ook worden er voor gemeentes, waterschappen en verschillende hoveniers cultuurtechnische werkzaamheden uitgevoerd.

Trekkerchauffeur (Dordrecht)

Loonwerk
Voor een middelgroot loonbedrijf in de regio van Dordrecht dat zich hoofdzakelijk bezig houdt met werkzaamheden in het grondverzet en loonwerk zoeken wij een ervaren trekkerchauffeur. Dit loonbedrijf is vooral werkzaam in de Alblasserwaard en de omgeving van Rotterdam. Naast het loonwerk zul je ook diverse groenwerkzaamheden verrichten, wat de functie ook afwisselend maakt.

Trekkerchauffeur (Schiphol)

Loonwerk
Voor een snel groeiende relatie in Hoofddorp zoeken wij een trekkerchauffeur. Het loonbedrijf verricht met 30 medewerkers werkzaamheden in de agrarische sector. Ook worden er voor gemeentes, waterschappen en verschillende cultuurtechnische werkzaamheden uitgevoerd.

Tractorchauffeur (Utrecht)

Loonwerk
Baneninhetgroen is voor een mooi aannemingsbedrijf in de groenvoorziening op zoek naar vakbekwame en enthousiaste tractorchauffeur met ervaring in cultuurtechniek.

Machinist Veeg-en zuigmachine (Tiel)

Loonwerk
Voor een aannemingsbedrijf, dat gespecialiseerd is in de groenvoorziening en infrastructuur zijn wij op zoek naar een machinist veeg- en zuigmachine. Onze opdrachtgever werkt voornamelijk voor overheidsinstellingen met betrekking tot het onderhouden en aanleggen van infrastructuur en gemeentelijk groen. De werkzaamheden vinden landelijk breed plaats. De werkzaamheden zijn divers van aard.

Machinist borstelmachine (Den Bosch)

Loonwerk
Voor een middelgroot groenvoorzieningsbedrijf uit de regio van Den Bosch, zijn wij op zoek naar een gedreven en vakbekwame borstelmachinist. Je bent verantwoordelijk voor het verwijderen van onkruid op verhardingen en zal ook ingezet kunnen worden op de veegwagen. Naast de werkzaamheden die je zal verrichten met de borstelmachine zal het ook kunnen voorkomen dat je divers groenwerk zal uitvoeren.

Monteur loonwerk machines (Betuwe)

Loonwerk
Voor een toonaangevend en professioneel bedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste monteur die ervaring en affiniteit heeft met loonwerk machines. Dit bedrijf voorziet vele aannemers/groenvoorzieningsbedrijven van trekkers, maaiarmen, maaimachines, borstelwagens, etc. Hierin voorzien ze hun klanten van de levering, maar ook het onderhoud en reparatie. Daarnaast in- en verkopen zij ook kleinere tuin- en parkmachines. Binnen het bedrijf hangt een zeer sociale en informele werksfeer waarin je jezelf kan uitdagen en veel kan leren. Je kan intern doorgroeien en diverse training volgen die van belang zijn voor jouw ontwikkeling.

Stratenmaker & opperman (Almere)

Loonwerk
Werk jij graag in de buitenlucht en ben je bekend met het stratenmakers vak? Wij zoeken per direct naar een stratenmaker, opperman of koppel met ervaring in de bestrating. Het gaat hier om langdurig werk. Nog niet zo bekend met het vak? Hier wordt ook de kans geboden om het vak te leren. 

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert