• Vacatures loonwerk - baneninhetgroen_81_2

Vind hier uw droombaan

Loonwerk

Vacature zoeken

Machinist Veeg-en zuigmachine (Tiel)

Loonwerk
Voor een aannemingsbedrijf, dat gespecialiseerd is in de groenvoorziening en infrastructuur zijn wij op zoek naar een machinist veeg- en zuigmachine. Onze opdrachtgever werkt voornamelijk voor overheidsinstellingen met betrekking tot het onderhouden en aanleggen van infrastructuur en gemeentelijk groen. De werkzaamheden vinden landelijk breed plaats. De werkzaamheden zijn divers van aard.

Trekkerchauffeur groenvoorziening (Tiel)

Loonwerk
Voor een mooi bedrijf in de Betuwe zoeken wij een trekkerchauffeur voor cultuurtechnische projecten. Het bedrijft werkt landelijk en houdt zich vooral bezig met het onderhoud van openbaar groen voor gemeentes, provincies en Rijkswaterstaat. Het is belangrijk dat je ervaring hebt met het maaien van bermen, taluds en sportvelden. Naast het trekkerwerk zul je ook worden ingezet op kleinere tuin- en parkmachines. Binnen het bedrijf zijn er ruime mogelijkheden om jezelf ver te ontwikkelen. Bij goed functioneren is een vast dienstverband bespreekbaar.

Maaimachinist (Rhenen)

Loonwerk
Baneninhetgroen is op zoek naar een vakbekwame en enthousiaste maaimachinist die ervaring heeft met het maaiwerkzaamheden op o.a. een Toro 3000 en 4000. De werkzaamheden zullen voornamelijk verricht worden in de Betuwe, maar ook in andere delen van Nederland. Samen met collega’s onderhoud je het groen voor gemeentes, sportverenigingen en bedrijven. Ook zal je enig onderhoud moeten verrichten aan de maaimachine.

Machinist borstelmachine (Den Bosch)

Loonwerk
Voor een middelgroot groenvoorzieningsbedrijf uit de regio van Den Bosch, zijn wij op zoek naar een gedreven en vakbekwame borstelmachinist. Je bent verantwoordelijk voor het verwijderen van onkruid op verhardingen en zal ook ingezet kunnen worden op de veegwagen. Naast de werkzaamheden die je zult verrichten met de borstelmachine zal het ook kunnen voorkomen dat je divers groenwerk zult uitvoeren.

Monteur loonwerk machines (Betuwe)

Loonwerk
Voor een toonaangevend en professioneel bedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste monteur die ervaring en affiniteit heeft met loonwerk machines. Dit bedrijf voorziet vele aannemers/groenvoorzieningsbedrijven van trekkers, maaiarmen, maaimachines, borstelwagens, etc. Hierin voorzien ze hun klanten van de levering, maar ook het onderhoud en reparatie. Daarnaast in- en verkopen zij ook kleinere tuin- en parkmachines. Binnen het bedrijf hangt een zeer sociale en informele werksfeer waarin je jezelf kan uitdagen en veel kan leren. Je kan intern doorgroeien en diverse training volgen die van belang zijn voor jouw ontwikkeling.

Maaimachinist (Culemborg)

Loonwerk
Wij zoeken een maaimachinist die zelfstandig te werk kan gaan uit de regio Culemborg. Dit bedrijf heeft veel machinewerkzaamheden waardoor de juiste werkervaring en zelfstandigheid belangrijk is. Dit groenonderhoud voer je voornamelijk zelfstandig uit voor gemeentes, bedrijven en andere opdrachtgevers.

Machinist kooimaaier (Boxtel)

Loonwerk
Wij zoeken een machinist die ervaring heeft met het maaien van grasvelden op een kooimaaier. Je moet zelfstandig aan de slag kunnen gaan en daarom is het belangrijk dat je werkervaring hebt met (kooi)maaimachines. Je zal voornamelijk sportvelden en wijkgroen maaien en onderhouden. Daarbij is het ook een pré dat je ervaring hebt met andere diverse maaimachines, aanbouwmachines, borstelmachines en eventueel tractors.

Stratenmaker & opperman (Almere)

Loonwerk
Werk jij graag in de buitenlucht en ben je bekend met het stratenmakers vak? Wij zoeken per direct naar een stratenmaker, opperman of koppel met ervaring in de bestrating. Het gaat hier om langdurig werk. Nog niet zo bekend met het vak? Hier wordt ook de kans geboden om het vak te leren. 

Grondwerker kabels en leidingen (Ridderkerk)

Loonwerk
Grondwerker gezocht! Wij zijn per direct op zoek naar een grondwerker om onze vacature in te vullen. Je komt te werken bij een klein aannemingsbedrijf gevestigd in Ridderkerk, die actief is in het vervangen / leggen van kabels en leidingen. Dit is uitdagend en stabiel werk. Als grondwerker ben je breed inzetbaar. Je ondersteunt de kraanmachinist (voorsteken), graaft proefsleuven en helpt bij het demonteren, aanpikken en afvoeren van oud kabel- en leidingwerk. Het plaatsen en monteren van nieuw kabel- en leidingwerk is een nauwkeurig klusje. Hierin ben je ook een belangrijke spil. Zo help je bij het leggen van nieuwe kabels en leidingen, zorg je voor verbindingen en help je met de aansluiting ervan. Uiteraard dient opengebroken bestrating weer hersteld te worden, hierin draag jij ook je steentje bij. Het is de bedoeling dat je op termijn door groeit naar een functie als kraanmachinist of gekwalificeerd monteur (vop / buizenlegger).

Allround Machinist Groenvoorziening (Den Bosch)

Loonwerk
Wil jij graag aan de slag als allround machinist binnen de groenvoorziening? Dan zoeken wij jou! Je komt te werken als machinist voor een groenvoorzieningsbedrijf uit de regio van Den Bosch. Binnen deze functie is het belangrijk dat jij handig bent met machines en bovenal gemotiveerd bent om aan de slag te gaan.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert