• Vacatures loonwerk - baneninhetgroen-vacatures

Vind hier uw droombaan

Vacatures loonwerk

Vacatures loonwerk - merlevansoncreatie_4

Wij hebben een groot aantal vacatures voor loonwerk. Bekijk hier ons volledige overzicht van vacatures voor loonwerk. Zoals vrachtwagenchauffeur, trekkerchauffeur of een machinist voor de kooimaaier. Sinds 2009 hebben wij ons gespecialiseerd op Baneninhetgroen!

Machinist heggensnoeier (Tiel)

Loonwerk
Voor een groot groenvoorzieningsbedrijf zij wij op zoek naar een machinist heggensnoeier. Dit bedrijf verricht voornamelijk middelgroot groenonderhoud voor instellingen, verenigingen, gemeentes en bedrijven. Het is belangrijk dat je goed (en aantoonbaar) met machines kan werken, mocht je nog een ervaring hebben met deze machine is dat dus geen probleem. Het bedrijf neemt namelijk de tijd om je het te leren!

Allround Machinist Groenvoorziening (Den Bosch)

Loonwerk
Wil jij graag aan de slag als allround machinist binnen de groenvoorziening? Dan zoeken wij jou! Je komt te werken als machinist voor een groenvoorzieningsbedrijf uit de regio van Den Bosch. Binnen deze functie is het belangrijk dat jij handig bent met machines en bovenal gemotiveerd bent om aan de slag te gaan.

Maainachinist cirkelmaaier (Oosterhout)

Loonwerk
Voor een opdrachtgever uit de buurt van Oosterhout (Brabant) zijn wij op zoek naar een vakbekwame maaimachinist die ervaring heeft met cirkelmaaiers.

Maaimachinist (Rhenen)

Loonwerk
Baneninhetgroen is op zoek naar een vakbekwame en enthousiaste maaimachinist die ervaring heeft met het maaiwerkzaamheden op o.a. een Torro 3000 en 4000. De werkzaamheden zullen voornamelijk verricht worden in de betuwe, maar ook in andere delen van Nederland. Samen met collega’s onderhoud je het groen voor gemeentes, sportverenigingen en bedrijven. Ook zal je enig onderhoud moeten verrichten aan de maaimachine.

maaimachinist (Waddinxveen)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
VACATURE MAAIMACHINIST (WADDINXVEEN) Voor een middelgroot hoveniersbedrijfbedrijf zijn wij op zoek naar een maaimachinist voor het uitvoeren van maaiwerk bij bedrijven en instellingen. Het werk wordt voornamelijk zelfstandig uitgevoerd met een cirkelmaaier in de regio Midden - Nederland. Als maaimachinist bij dit hoveniersbedrijf kun je het gehele jaar aan het werk blijven. Zo zul je in de winterperiode voornamelijk bezig zijn met groenonderhoudswerkzaamheden. Het hoveniersbedrijf wil voornamelijk een vast kern medewerker, een vaste overeenkomst is daarom de intentie!

Machinist tuin-en parkmachines (Leerdam)

Loonwerk
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een machinist voor tuin- en parkmachines. Onze opdrachtgever is actief in midden Nederland en verricht werkzaamheden voor bedrijven, gemeentes en particulieren. Je bent verantwoordelijk voor je eigen maaibestek of regio. Doordat je zelfstandig te werk gaat is een BE rijbewijs een must voor het vervoer van je eigen machine. Naast het machinale werk zal je ook ingezet kunnen worden voor bijkomende werkzaamheden. Ook zal je enig onderhoud moeten verrichten aan je eigen machine(s)

Monteur loonwerk machines (Betuwe)

Loonwerk
Voor een toonaangevend en professioneel bedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste monteur die ervaring en affiniteit heeft met loonwerk machines. Dit bedrijf voorziet vele aannemers/groenvoorzieningsbedrijven van trekkers, maaiarmen, maaimachines, borstelwagens enz. Hierin voorzien ze hun klanten van de levering, maar ook het onderhoud en reparatie. Daarnaast in- en verkopen zij ook kleinere tuin- en parkmachines. Binnen het bedrijf hangt een zeer sociale en informele werksfeer waarin je jezelf kan uitdagen en veel kan leren. Je kan intern doorgroeien en diverse training volgen die van belang zijn voor jouw ontwikkeling.

Machinist Veeg-en zuigmachine (Tiel)

Loonwerk
Voor een aannemingsbedrijf, dat gespecialiseerd is in de groenvoorziening en infrastructuur zijn wij op zoek naar een machinist veeg- en zuigmachine. Onze opdrachtgever werkt voornamelijk voor overheidsinstellingen met betrekking tot het onderhouden en aanleggen van infrastructuur en gemeentelijk groen. De werkzaamheden vinden landelijk breed plaats. De werkzaamheden zijn divers van aard.

Trekkerchauffeur (Dordrecht)

Groenmedewerker
Voor een middelgroot loonbedrijf in de regio van Dordrecht, dat zich hoofdzakelijk bezig houdt met werkzaamheden in het grondverzet en loonwerk zoeken wij een ervaren trekkerchauffeur.

Maaimachinist (Eindhoven)

Groenmedewerker
VACATURE MAAIMACHINIST (EINDHOVEN) Voor een middelgroot groenbedrijf zijn wij op zoek naar een maaimachinist voor het maaiwerk op een vaste locatie in Eindhoven. Het bedrijf is actief in oost- en west Nederland en heeft diverse steunpunten. Het werk wordt met diverse maaimachines uitgevoerd, het is daarom van belang dat je zowel ervaring hebt op een kooimaaier als circelmaaier.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert