• Vacatures loonwerk - baneninhetgroen-vacatures

Vacature zoeken

Vacatures loonwerk

Vacatures loonwerk - merlevansoncreatie_4

Wij hebben een groot aantal vacatures voor loonwerk. Bekijk hier ons volledige overzicht van vacatures voor loonwerk. Zoals vrachtwagenchauffeur, trekkerchauffeur of een machinist voor de kooimaaier. Sinds 2009 hebben wij ons gespecialiseerd op Baneninhetgroen!

Machinist heggensnoeier (Tiel)

Loonwerk
Voor een groot groenvoorzieningsbedrijf zij wij op zoek naar een machinist heggensnoeier. Dit bedrijf verricht voornamelijk middelgroot groenonderhoud voor instellingen, verenigingen, gemeentes en bedrijven. Het is belangrijk dat je goed (en aantoonbaar) met machines kan werken, mocht je nog een ervaring hebben met deze machine is dat dus geen probleem. Het bedrijf neemt namelijk de tijd om je het te leren!

Maaimachinist (Rhenen)

Loonwerk
Baneninhetgroen is op zoek naar een vakbekwame en enthousiaste maaimachinist die ervaring heeft met het maaiwerkzaamheden op o.a. een Torro 3000 en 4000. De werkzaamheden zullen voornamelijk verricht worden in de betuwe, maar ook in andere delen van Nederland. Samen met collega’s onderhoud je het groen voor gemeentes, sportverenigingen en bedrijven. Ook zal je enig onderhoud moeten verrichten aan de maaimachine.

Maainachinist (Leiden)

Loonwerk
Wij zijn voor onze klant op zoek naar ervaren maaimachinisten voor het uitvoeren van maaiwerkzaamheden op gemeentelijke gazons. Het werk wordt met diverse maaimachines uitgevoerd, het is daarom van belang dat je zowel ervaring hebt op een kooimaaier als cirkelmaaier.

Machinist tuin-en parkmachines (Leerdam)

Loonwerk
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een machinist voor tuin- en parkmachines. Onze opdrachtgever is actief in midden Nederland en verricht werkzaamheden voor bedrijven, gemeentes en particulieren. Je bent verantwoordelijk voor je eigen maaibestek of regio. Doordat je zelfstandig te werk gaat is een BE rijbewijs een must voor het vervoer van je eigen machine. Naast het machinale werk zal je ook ingezet kunnen worden voor bijkomende werkzaamheden. Ook zal je enig onderhoud moeten verrichten aan je eigen machine(s)

Machinist borstelmachine (Den Bosch)

Loonwerk
Voor een middelgroot groenvoorzieningsbedrijf uit de regio van Den Bosch, zijn wij op zoek naar een gedreven en vakbekwame borstelmachinist. Je bent verantwoordelijk voor het verwijderen van onkruid op verhardingen en zal ook ingezet kunnen worden op de veegwagen. Naast de werkzaamheden die je zult verrichten met de borstelmachine zal het ook kunnen voorkomen dat je divers groenwerk zult uitvoeren.

Maaimachinist (Eindhoven)

Groenmedewerker
VACATURE MAAIMACHINIST (EINDHOVEN) Voor een middelgroot groenbedrijf zijn wij op zoek naar een maaimachinist voor het maaiwerk op een vaste locatie in Eindhoven. Het bedrijf is actief in oost- en west Nederland en heeft diverse steunpunten. Het werk wordt met diverse maaimachines uitgevoerd, het is daarom van belang dat je zowel ervaring hebt op een kooimaaier als circelmaaier.

Maainachinist cirkelmaaier (Oosterhout)

Loonwerk
Voor een opdrachtgever uit de buurt van Oosterhout (Brabant) zijn wij op zoek naar een vakbekwame maaimachinist die ervaring heeft met cirkelmaaiers.

machinist kooimaaier (Boxtel)

Loonwerk
Wij zoeken een machinist die ervaring heeft met het maaien van grasvelden op een kooimaaier. Je moet zelfstandig aan de slag kunnen gaan en daarom is het belangrijk dat je werkervaring hebt met (kooi)maaimachines. Je zal voornamelijk sportvelden en wijkgroen maaien en onderhouden. Daarbij is het ook een pré dat je ervaring hebt met andere diverse maaimachines, aanbouwmachines, borstelmachines en eventueel tractors.

Machinist kooimaaier (Utrecht)

Loonwerk
Voor een relatie in de omgeving van Utrecht zoeken wij een machinist voor de kooimaaier. Het bedrijf verricht werkzaamheden in de GWW sector. Ook worden er voor gemeentes, waterschappen en verschillende hoveniersbedrijven cultuurtechnische werkzaamheden uitgevoerd.

Machinist veeg-en zuigmachine (Tiel)

Loonwerk
Voor een aannemingsbedrijf, dat gespecialiseerd is in de groenvoorziening en infrastructuur zijn wij op zoek naar een machinist veeg- en zuigmachine. Onze opdrachtgever werkt voornamelijk voor overheidsinstellingen met betrekking tot het onderhouden en aanleggen van infrastructuur en gemeentelijk groen. De werkzaamheden vinden landelijk breed plaats. De werkzaamheden zijn divers van aard, zoals:

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert