Het uitzendbureau voor doeners in het groen

Doeners in het groen gezocht! Ben jij een echte vakman/vrouw met twee rechterhanden? Dan kan een baan in het groen wel eens goed bij jou passen! Wij zijn een groen uitzendbureau met talloze mogelijkheden voor het starten van jouw groene carrière. Meer weten? Lees dan verder!
LEES MEER
Doeners in groen
Doeners in groen
Doeners in het groen

Heb je ervaring nodig als doener in het groen?

Is ervaring handig? Ja. Is het verplicht? Zeker niet! Fysiek fit, rijbewijs B en twee rechterhanden komen dan wel goed van pas. Maar uiteindelijk zoeken wij doeners in het groen! Met de juiste inzet, een échte ‘doener’ kom jij al heel ver.

Wanneer jij zonder ervaring aan de slag wil, kun jij uiteraard niet direct starten als vakbekwaam hovenier of voorman. Maar er zijn bijvoorbeeld wel mogelijkheden als assistent hovenier, medewerker groenvoorziening of grondman boomverzorger. Wij kijken en denken graag met jou mee. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

Waarom kiezen voor Baneninhetgroen als uitzendbureau?

Waarom zou je kiezen voor een groen uitzendbureau zoals Baneninhetgroen? Wij zetten de voordelen voor je op een rijtje! Allereerst helpen wij jou bij het vinden van de juiste baan. Eén waar al jouw wensen en ambities samenkomen. Hierbij kun je denken aan salaris, reisafstand en werkzaamheden. Maar ook sfeer, ontwikkelmogelijkheden en de soort projecten. Uiteindelijk is het doel om een mooie vaste baan voor jou te vinden voor de lange termijn.

Daarnaast hebben wij een groot aanbod aan vacatures, houden wij van persoonlijk contact en helpen wij jou waar nodig (ook wanneer je al werkt). Ook bouw je vanaf jouw eerste werkdag 8,33% vakantiegeld op en pluspensioen.