Als volwassene starten aan een groen opleiding? Het kan!

Ben jij op zoek naar groen opleidingen volwassenen? Wij hebben een mooie kans voor jou. Wij helpen jou bij het vinden van de juiste groen opleiding, regelen een passende baan in de groensector én betalen mee aan jouw opleiding! Hieronder vertellen wij jou meer over de mogelijkheden.
LEES VERDER
hovenier opleiding volwassenen
groen opleidingen volwassenen

Begin jouw carrière in het groen

Binnen het kader van jouw groen opleiding zoeken wij een baan waarin je in aanraking komt met alle aspecten van de groene sector. Zowel het aanleggen als het onderhouden van groen behoort tot de taken. Je zult verantwoordelijk zijn voor het creëren en onderhouden van tuinen, groene ruimtes en terreinen. In samenwerking met ervaren collega’s, die je gedurende het werk zullen begeleiden, ontwikkel je je vaardigheden. Naarmate je opleiding en werkervaring toenemen, krijg je steeds meer de kans om zelfstandig te werken. Bovendien kun je de opgedane kennis van jouw hovenier opleiding direct in de praktijk toepassen!

Verschillende groen opleidingen

Er zijn verschillende opleidingen in het groen beschikbaar. Zo kun je een mbo groen opleiding volgen, waarbij je ook de vakken burgerschap, Nederlands en rekenen moet halen om vervolgens beloond te worden met een mbo-diploma. Of je kiest voor een speciale hovenier opleiding voor volwassenen, waarbij je aan het eind een erkend certificaat ontvangt. De keuze is aan jou! Wij adviseren je graag en denken met je mee voor de beste oplossing.

De kosten van de opleiding zijn natuurlijk afhankelijk van welke opleiding jij kiest. Maar wij zorgen dat ongeveer de helft van de kosten betaald worden, dat maakt voor jou de overstap weer een stuk makkelijker.

groen-opleidingen-volwassenen