Hoe word je boomverzorger?

Is het jouw droom of ambitie om boomverzorger te worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Baneninhetgroen heeft mogelijkheden om jou te helpen bij het starten van jouw boomverzorger carrière. Dit kan op verschillende manieren. Zo kun jij een opleiding starten of kan jij beginnen als grondman en jezelf langzaam omhoog werken (letterlijk en figuurlijk). Meer weten over boomverzorger worden? Hieronder vertellen wij jou meer!
LEES MEER
Boomverzorger worden
Vacature Boomverzorger
Boomverzorger opleiding

Groei door tot European Tree Worker

Wil jij écht helemaal naar de top van de boom groeien? Dan kun jij nog een stapje verder zetten en jezelf blijven ontwikkelen totdat jij de functie European Tree Worker bereikt. Een boomverzorger en een European Tree Worker (ETW) zijn beide professionals die gespecialiseerd zijn in boomverzorging, maar er zijn enkele verschillen in termen van certificering en geografische focus. Een ETW’er heeft specifieke kennis en een certificaat die erkend wordt door heel Europa. Dit gaat nog een stapje verder dan het vak van boomverzorger.

Direct aan de slag via Baneninhetgroen

Wil jij boomverzorger worden? Solliciteer dan direct op een boomverzorger vacature hieronder! Eerst meer weten? Dan kun jij uiteraard contact met ons opnemen. Wij vertellen jou graag meer over de mogelijkheden rondom het vak en een eventuele boomverzorger opleiding.

CONTACT OPNEMEN