Joost heeft zijn plek gevonden in het groen

Een tijd geleden gingen wij in gesprek met Joost. Hij vertelde ons over zijn passie in het groen en zijn grote hobby, waar hij naast zijn werk vaak te vinden is: vissen. Altijd in de natuur dus! Inmiddels zijn we al even verder en leek het ons tijd voor een update. Joost is namelijk aan een nieuwe uitdaging begonnen als onderhoudshovenier bij Boudewijn Hoveniers en dat bevalt goed!
Joost heeft zijn plek gevonden in het groen (1)
Joost heeft zijn plek gevonden in het groen (7)
“Mijn werkzaamheden gecombineerd met de mooie opdrachten en goede werksfeer bevalt mij goed!"
Joost | Hovenier bij Boudewijn Hoveniers

Een werkgever die meedenkt

Joost heeft zijn plek helemaal gevonden bij Boudewijn Hoveniers. Hij krijgt de tijd om nieuwe werkzaamheden onder de knie te krijgen en om te kijken of het bij hem past. De communicatie is laagdrempelig en daarnaast bevalt het ook goed dat de collega’s veel worden gemixt. Zo leerde hij iedereen snel kennen en was hij binnen een mum van tijd op de hoogte van het doen en laten binnen de organisatie.

Als je zonder al te veel druk en verwachtingen wil beginnen in het hoveniersvak dan zou ik Boudewijn Hoveniers zeker aanraden. Als je iets nog moet leren kun je het gewoon vragen. Zolang je inzet toont is er veel mogelijk”.

De samenwerking met Baneninhetgroen

Joost en Baneninhetgroen kennen elkaar inmiddels al aardig wat jaartjes en de samenwerking bevalt nog steeds goed. “Ik ben goed begeleid, Daan pakt dingen snel op en er wordt meegedacht over je persoonlijke situatie. Meer kan ik er niet over zeggen”.

LEES MEER