Op zoek naar een vakantie bijbaan? Kies voor de groenbranche!

Wanneer jij op zoek bent naar een vakantie bijbaan, kun je natuurlijk kiezen voor de supermarkt, bediening op het terras of de krant rondbrengen. Wij hebben echter een betere optie: een vakantie bijbaan in het groen! Lekker in de buitenlucht, goed geld verdienen (187 - 486 euro per week) en afwisselende werkzaamheden. In deze blog vertellen wij jou meer.
LEES VERDER
Vakantie bijbaan
Vakantie bijbaan
Vakantie bijbaan

Buiten werken in de zomervakantie

Wat maakt deze vakantie bijbaan ideaal? Het feit dat jij buiten aan het werk bent! Zo hoef jij het lekkere zomerweer niet te missen. Frisse lucht, mooie groene locaties en aan de gang in het zonnetje. Dat klinkt ideaal toch? Met dank aan de afwisselende werkzaamheden vliegen de dagen voorbij. Voordat je het weet stappen jullie weer de werkbus in.

BEKIJK DE VACATURES

Meer verdienen dan bij de gemiddelde vakantiebaan

Over leuke vakantiebaantjes gesproken, deze vakantiebaan betaald beter dan het gemiddelde vakantiewerk. Jij gaat namelijk tussen de 187 euro (15 jaar) en 486 euro (20 jaar) per week verdienen! Dit bedrag krijg jij op je rekening gestort, er gaat dus geen belasting meer vanaf. Zo kun jij in korte tijd een mooi salaris verdienen.

Vakantie bijbaan