Waarom je onze recruiter vacatures niet wilt missen

Op zoek naar een recruiter vacature? Of twijfel je om de stap naar recruitment te maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met 8 vestigingen door heel Nederland hebben wij altijd een vestiging bij jou in de buurt. Doordat wij een groeiend bedrijf zijn, hebben wij diverse recruitment vacatures openstaan. Zowel voor de ervaren recruiter als de beginner. Nieuwsgierig waarom het zo leuk is om als recruiter bij Baneninhetgroen te werken? Dat vertellen wij jou hieronder!
Lees meer
Vacature recruiter
Werken bij een uitzendbureau, Werken als intercedent

Voor iedereen een passende functie

Wij hebben diverse recruitment vacatures (wij noemen deze functies intercedent). Zo kun jij onder andere reageren op een junior recruiter vacature / commercieel medewerker. Er zijn bij ons collega’s gestart met jaren aan ervaring maar ook zeker zonder. Zo werkt er een vestigingsmanager die voorheen bakker was, hebben wij twee intercedenten die als hovenier hebben gewerkt, een supermarkt manager, tuinontwerper en zelfs een saunamedewerker! Ervaring is niet het belangrijkste, wat wel? Enthousiasme, motivatie, een goede babbel en inzet. Als jij hieraan voldoet kunnen wij voor jou een passende functie vinden binnen onze organisatie. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer direct op een recruiter vacature!

Dynamische werkzaamheden

Onze recruitment vacatures, zijn vooral gefocust op het werk als intercedent. Als intercedent ga jij aan de slag met het gehele recruitmentproces. Je bent dus niet verantwoordelijk voor één specifiek onderdeel, zoals je veel bij andere bedrijven ziet. Dat maakt het uniek! Jij schrijft vacatures, belt sollicitanten, voert sollicitatiegesprekken, maakt contracten, tariefonderhandelingen, hebt klantcontact etc. Daarnaast ga jij met regelmaat op pad. Wij houden zowel intern als extern van persoonlijke communicatie. Een werkbezoek bij jouw kandidaat of een kop koffie bij de klant hoort er dus ook bij. Genoeg afwisseling dus!

Banen in het groen vestiging Huizen (9)
Intercedentt

Onze bedrijfsfilm

Intercedent in gesprek