Wederzijds vertrouwen belangrijk voor Gebr. Van Kessel Onderhoud

Met Gebr. Van Kessel Onderhoud, al 8 jaar klant, hebben wij een mooie relatie opgebouwd. Wij nemen onze klantenrelatie eens extra onder de loep in gesprek met Steven (projectleider Gebr. Van Kessel Onderhoud), Friso (mede-eigenaar Baneninhetgroen) en medewerkers van de afdeling P&O Anne en Rianne.
LEES MEER
gebr._van_kessel_friso_en_steven

Gebr. Van Kessel onderhoud

Steven werkt als projectleider voor Gebr. Van Kessel Onderhoud. Zij verzorgen onderhoud in de breedste zin van het woord: van het reinigen van tunnels en riolering, groenonderhoud langs het spoor en snelwegen tot bestekken met asfaltonderhoud. Steven begeleidt dan ook regelmatig indrukwekkende, grootschalig projecten.

Juist voor bij grote projecten kan Gebr. Van Kessel Onderhoud extra personeel gebruiken. Tijdens het hoogseizoen heeft Steven ongeveer 30 man via Baneninhetgroen in dienst “Het contact met Baneninhetgroen verloopt hartstikke goed. We kunnen eerlijk zijn, ook als iets niet bevalt of iets niet goed gaat. Dat is de basis. Je moet elkaar kunnen vertrouwen anders kun je niet samenwerken”.

Ooit begonnen met één groenmedewerker

Friso en Steven kennen elkaar inmiddels al bijna een decennium. Friso weet nog precies hoe de samenwerking begonnen is, met één groenmedewerker. Friso kwam regelmatig op een project waar Gebr. Van Kessel Onderhoud ook aan het werk was, langs de snelweg in regio Rijnmond. Hij raakte met Steven aan de praat en op die manier ging het balletje vanzelf rollen. Regelmatig gingen ze samen langs medewerkers om te kijken hoe het met zowel de werkzaamheden als de medewerkers ging. Inmiddels is Steven doorgegroeid tot projectleider en zijn de twee organisaties zo goed op elkaar ingespeeld dat er aan een half woord genoeg is.

Een grote meerwaarde

De meerwaarde van het inhuren van personeel via Baneninhetgroen zit hem volgens Steven o.a. in het feit dat er oog is voor de mensen en de vastigheid. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en tussendoor wordt geëvalueerd. “Doordat je een betrouwbare relatie hebt kun je je eigen werk goed doen. Zeker in het hoogseizoen is Baneninhetgroen voor ons belangrijk.”

Maar ook de mensenkennis speelt mee. Door de goede samenwerking weet Baneninhetgroen precies wat voor mensen ze wel (en vooral ook wie ze niet) moeten aanbieden aan Gebr. Van Kessel Onderhoud. Steven vertelt dat het vaak verkeerd geïnterpreteerd kan worden. Zo heeft bijna ieder uitzendbureau een ander beeld van een voorman waardoor je niet snel de juiste persoon aangeboden krijgt. Door de goede samenwerking en wederzijds begrip met Baneninhetgroen is dit probleem opgelost.
Friso geeft aan dat er inmiddels een op maat gemaakte samenwerking is ontstaan, kennis en wederzijdse gunning mondt uit in snel handelen zodat er een specifieke en complete dienstverlening toegepast kan worden.

Doordat je een betrouwbare relatie hebt kun je je eigen werk goed doen. Zeker in het hoogseizoen is Baneninhetgroen voor ons belangrijk.
Steven | Projectleider bij Gebr. Van Kessel Onderhoud

Samenwerking met P&O

Naast de samenwerking met de projectleiders en uitvoerders is ook het contact met de afdeling P&O belangrijk. Anne en Rianne zijn werkzaam op de afdeling P&O van Gebr. Van Kessel Onderhoud. Zij zijn o.a. verantwoordelijk voor werving en selectie en in-, door- en uitstroom van de medewerkers. Voor de samenwerking met Baneninhetgroen doen zij de administratieve afhandeling en tariefonderhandelingen.

Volgens Anne is de kennis van zaken, het meedenken en het snelle schakelen erg fijn. Rianne beaamt dit: “Je moet niet gek opkijken als Johan (vestigingsmanager Waardenburg) of Friso langskomt op onze zomerbarbecue om een praatje te maken met de medewerkersZe zijn betrokken en nemen overal de tijd voor. Het zijn echt jongens die zelf ook tussen de jongens staan. Hiermee onderscheiden ze zich van andere uitzendbureaus.”

Groenpersoneel werven blijft moeilijk

Rianne geeft aan dat groenpersoneel vinden een uitdaging blijft. Het is lastig om aan goede ervaren mensen te komen. Hierdoor is een bureau gespecialiseerd in het groen ideaal. Volgens de dames is ook het rechtstreekse contact met de uitvoerders een grote meerwaarde. Zo zijn de lijnen kort en de uitvoerders weten nou eenmaal het beste welk type groenpersoneel ze nodig hebben. “Daarnaast is er een goede tariefstelling. Er zijn duidelijke afspraken en er is altijd ruimte voor overleg. Echt een open en transparante partij.”

Vacature hovenier Renkum

Wij gaan voor een langdurige relatie

Bij Baneninhetgroen gaan wij voor een persoonlijke en langdurige relatie. Een cliché? Misschien wel, maar wij maken het waar. Dit betekent dat je over en weer elkaar op de hoogte houdt wat er speelt. Daaruit voortkomend kun je goede diensten leveren. In een goede relatie mag je ook fouten maken, dit kan soms gebeuren. Er is wederzijds begrip. Persoonlijke aandacht, je gezicht met regelmaat laten zien of (tijdens de coronacrisis) je stem regelmatig laten horen. Dit zorgt voor een betere samenwerking, maar het maakt je werk ook een stuk leuker toch? Een samenwerking met ons aangaan? Neem contact op.
CONTACT OPNEMEN
Groen personeel