Werken en leren hovenier via Baneninhetgroen

Op zoek naar de mogelijkheid voor werken en leren hovenier? Ben jij iemand die liever leert door te werken? En liggen jouw ambities in het groen? Dan is een BBL hovenier vacature ideaal voor jou! Wij hebben diverse leerwerkplekken beschikbaar door heel Nederland. Als jij gaat werken en leren tot hovenier dan ga je één dag in de week naar school om de nodige theoretische kennis op te doen. De rest van de week leer je het hoveniersvak in de praktijk. Een ideale combinatie voor alle doeners.
BEKIJK VACATURES
BBL hovenier vacature
Bbl opleiding hovenier vacature Baneninhetgroen

Bbl hovenier salaris

Benieuwd naar het bbl hovenier salaris? Wat ga je verdienen als hovenier bbl? Allereerst betalen wij jouw opleiding. Dit zorgt er dus voor dat je zelf geen of minimale opleidingskosten hebt. Je wordt betaald conform cao hoveniers bbl. Jij ontvangt salaris voor je werkdagen maar ook voor jouw schooldag. Afhankelijk van je leeftijd en ervaring ontvang je een bruto maandsalaris van €2300 – €2600. Het grote voordeel van werken leren hovenier is natuurlijk dat je, terwijl je het vak nog aan het leren bent, al salaris ontvangt. Dat kan niet iedereen zeggen! Benieuwd wat de cao hoveniers bbl zegt over jouw situatie? Daar vertellen wij je graag meer over.

Een bruto maandsalaris van €2300 - €2600
Al meteen geld verdienen tijdens je opleiding
Baneninhetgroen betaald jouw opleiding
Werken bij een passend groenbedrijf
BBL hovenier worden via Banen in het groen

Open Sollicitatie

Vul onderstaand formulier in om je gegevens achter te laten. Wij zullen hierna contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.