Een groot aanbod aan vacatures hovenier

Wil jij werken als hovenier? Reageer dan op een van de vele vacatures hovenier! Bij Baneninhetgroen gaan wij graag het gesprek met jou aan om te ontdekken waar jij het beste past. Tijdens dit persoonlijke gesprek kijken wij o.a. naar jouw passie, ervaring en ambitie. Zien wij jou werken als hovenier? Dan zoeken wij een passend bedrijf voor je. Wanneer dat is gelukt, mag jij op gesprek komen bij dat bedrijf. Zijn jullie allebei tevreden? Dan kan jij jezelf gaan klaarmaken voor de eerste werkdag!
BEKIJK VACATURES
Hoveniers onderhoud – groene vacature

Hovenier vacatures door heel Nederland

Misschien zie je regelmatig een vacature hovenier voorbijkomen maar is deze niet in de buurt. Doordat wij meerdere vestigingen in het land hebben is er altijd een hovenier vacature in jouw regio. Zoek je een hovenier vacature in Rotterdam of vacatures hovenier Breda? Neem dan contact op met onze vestiging in Alblasserdam. Zij zoeken voor jou een passende baan in het groen in jouw omgeving. Samen met de vestiging in Reeuwijk regelen zij alle vacatures voor hovenier Zuid-Holland.

Zoek jij een vacature hovenier in Noord-Holland? Dan kun je op gesprek komen in Huizen. Regelmatig staat daar een vacature vakbekwaam hovenier open voor in de omgeving van Amsterdam, Alkmaar of Almere enz. Voor een hovenier vacature in Utrecht kun je met meerdere vestigingen contact opnemen, net welke dichter bij huis is. Verder kun je ons ook vinden in Waardenburg en Renkum!

ONZE VESTIGINGEN

Uitzendbureau hoveniers vacatures
Hovenier vacatures omgeving Ridderkerk

Een werkdag van een hovenier

Als hovenier sta je met beiden voeten in de modder. Je staat vroeg op en moet vaak al rond 7.00 uur op de zaak zijn. Op tijd zijn is belangrijk. Daarnaast heb jij dagen met prachtig weer maar sta je soms ook in de regen. Heb jij hier geen problemen mee? Dan heeft het hoveniersvak ook hele mooie elementen! Zo kan het een heel sociaal vak zijn waar je veel klanten spreekt (dit is per vacature verschillend). Het kan ook zijn dat jij heel de dag zelfstandig aan de slag gaat of met een vaste, gezellige, collega. Dan heb je nog je werkzaamheden: hagen snoeien, gazon maaien en onderhouden, bladblazen, aanleggen sierbestrating, het maken van houtconstructies als tuinhuizen, pergola’s en overkappingen, schoffelen, aanleggen van plantvakken, het planten van bomen en struiken, noem het maar op! Ben je al overtuigd?

Werk jij al als hovenier?

Dan weet jij natuurlijk al lang hoe mooi dit vak kan zijn. Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan zeker op onze vacatures hovenier, wij helpen je graag!

Binnen 3 stappen een nieuwe baan!

1
Group 1413
Solliciteer snel
Bij ons kan je binnen 30 seconden solliciteren
2
Group 1415
Binnen 24 uur antwoord
Wij beantwoorden jouw sollicitatie binnen 1 dag
3
Group 1414
Kom op gesprek
Wij nodigen je zo snel mogelijk uit voor een gesprek