Een groot aanbod aan hovenier vacatures

Wil jij werken als hovenier? Reageer dan op een van de vele hovenier vacatures! Bij Baneninhetgroen gaan wij graag het gesprek met jou aan om te ontdekken waar jij het beste past. Tijdens dit persoonlijke gesprek kijken wij o.a. naar jouw passie, ervaring en ambitie. Als we denken dat een baan in dit vakgebied bij jou past, zullen we ons best doen om een geschikt hoveniersbedrijf te vinden. Wanneer dat is gelukt, mag jij op gesprek komen bij dat bedrijf. Zijn jullie allebei tevreden? Dan kan jij jezelf gaan klaarmaken voor de eerste werkdag!
BEKIJK VACATURES
Hoveniers onderhoud – groene vacature

Hovenier vacatures door heel Nederland

Misschien zie je regelmatig een hovenier vacature voorbijkomen, maar is deze niet in de buurt. Doordat wij meerdere vestigingen in het land hebben is er altijd een hovenier vacature in jouw regio. Wil jij aan de slag in Rotterdam of Breda? Neem dan contact op met onze vestiging in Alblasserdam. Zij zoeken voor jou een passende baan in het groen in jouw omgeving. Samen met de vestigingen in Reeuwijk en Nieuw-Vennep regelen zij alle hovenier vacatures in Zuid-Holland.

Zoek jij een hovenier vacature in Noord-Holland? Dan kun je op gesprek komen in Huizen of in Nieuw-Vennep. Regelmatig staat daar een vacature vakbekwaam hovenier open voor in de omgeving van Amsterdam, Alkmaar of Almere enz. Voor een hovenier vacature in Utrecht kun je met meerdere vestigingen contact opnemen, net welke dichter bij huis is. Verder kun je ons ook vinden in Waardenburg, Renkum, Twello en Nuenen!

ONZE VESTIGINGEN

Uitzendbureau hoveniers vacatures
Hovenier vacatures omgeving Ridderkerk

Hoe ziet je werkdag eruit?

Als hovenier sta je met beiden voeten in de modder. Je staat vroeg op en moet vaak al rond 7.00 uur op de zaak zijn. Op tijd zijn is belangrijk. Daarnaast heb jij dagen met prachtig weer, maar sta je soms ook in de regen. Heb jij hier geen problemen mee? Dan heeft het hoveniersvak hele mooie elementen! Het kan ook een heel sociaal vak zijn waar je veel klanten spreekt (dit is per vacature verschillend). Het kan ook zijn dat jij heel de dag zelfstandig aan de slag gaat of met een vaste, gezellige, collega. Dan heb je nog je werkzaamheden: hagen snoeien, gazon maaien en onderhouden, bladblazen, aanleggen sierbestrating, het maken van houtconstructies als tuinhuizen, pergola’s en overkappingen, schoffelen, aanleggen van plantvakken, het planten van bomen en struiken, noem het maar op! Ben je al overtuigd?

Werk jij al als hovenier?

Als je al ervaring hebt als hovenier, dan weet jij natuurlijk al lang hoe mooi dit vak kan zijn. Lekker buiten werken, de natuur omtoveren en prachtige landschappen creëren. Als je momenteel op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in dit vakgebied, solliciteer dan zeker op onze hovenier vacatures. Of je nu over aanzienlijke ervaring beschikt of net aan het begin van je carrière staat, onze vacatures bieden diverse mogelijkheden om je vaardigheden verder te ontwikkelen en je carrière voort te zetten. We kijken ernaar uit om van je te horen en helpen je graag verder!

Binnen 3 stappen een nieuwe baan!

1
Group 1413
Solliciteer snel
Bij ons kan je binnen 30 seconden solliciteren
2
Contact opnemen
Binnen 24 uur antwoord
Wij beantwoorden jouw sollicitatie binnen 1 dag
3
Contact opnemen
Kom op gesprek
Wij nodigen je zo snel mogelijk uit voor een gesprek