Unieke vacature hovenier landgoed via Baneninhetgroen

Stel je voor.. een prachtige groene omgeving met diverse bomen, een weide en plantenvakken. Jij loopt je dagelijkse ochtendrondje om te checken welk groen er dringend onderhoud nodig heeft. Je ziet al snel dat het gras rondom de vijver gemaaid moet worden en dat de buxus haag een snoeibeurt kan gebruiken. Gelukkig is al het benodigde materieel op het landgoed aanwezig en kun jij lekker aan de slag. Dat is jouw start als hovenier op een landgoed.
BEKIJK VACATURES
Vacature hovenier landgoed

Aan het werk als hovenier landgoed

Natuurlijk verschillen de werkzaamheden per vacature. Bij de één moet je ook de reeën en de vissen in de vijver eten geven en bij de ander komen er ook enkele aanlegwerkzaamheden bij kijken. In de basis is het echter een zelfstandige functie waar ervaren hoveniers voor gezocht worden. Werken als hovenier op een landgoed vraagt immers aardig wat groenkennis. Daarnaast moet je representatief overkomen.

Het aantal Natuurschoonwet (NSW) gerangschikte landgoederen in Nederland is ruim 5648. En met dank aan bebouwing wordt dit elk jaar minder. Een klein deel hiervan wordt onderhouden door een fulltime hovenier. Dit laat zien dat een vacature als hovenier op een landgoed dus zeker niet vanzelfsprekend is. Wanneer je er eentje tegenkomt kun je het beste zo snel mogelijk je kans pakken.

Vacature hovenier landgoed

Binnen 3 stappen een nieuwe baan!

1
Group 1413
Solliciteer snel
Bij ons kan je binnen 30 seconden solliciteren
2
Contact opnemen
Binnen 24 uur antwoord
Wij beantwoorden jouw sollicitatie binnen 1 dag
3
Contact opnemen
Kom op gesprek
Wij nodigen je zo snel mogelijk uit voor een gesprek