• Vacature hovenier Leiden - baneninhetgroen-vacatures

Vind hier uw droombaan

Vacature hovenier Leiden

Vacature hovenier Leiden - merlevansoncreatie_46

Wil je aan de slag als hovenier in Leiden of omgeving? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Voor een mooie groep klanten in Leiden en omgeving helpen wij bedrijven bij het vinden van goed personeel. Als jij graag aan de slag gaat als hovenier in Leiden, neem dan vandaag nog even contact op en wij gaan het regelen.

 

Hier onder alvast een greep uit de vacatures in de regio, bekijk ons gehele overzicht onder het kopje 'vacatures'

Groenvoorziener (Leiden)

Groenmedewerker
Ben jij een enthousiaste groenvoorziener uit de regio van Leiden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Vind jij het leuk om in teamverband groenonderhoudswerkzaamheden uit te voeren bij gemeentelijke instellingen, VVE's, bedrijven en andere middelgrote groenprojecten? Het bedrijf is middelgroot en zoekt een enthousiaste groenvoorziener als aanvulling op een leuk team van ervaren hoveniers.
Nieuw!

Groenvoorziener (Zoetermeer)

Groenmedewerker
Voor een aantal van onze klanten in de regio van Zoetermeer zijn wij op zoek naar groenvoorzieners voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan plantsoenen en parken. De werkzaamheden vinden plaatsen in diverse plaatsen binnen de provincie Zuid-Holland. Het is belangrijk dat je verantwoordelijkheidsgevoel hebt, omdat je regelmatig zelfstandig werkzaamheden uitvoert binnen een klein team van groenvoorzieners. Naast onderhoudswerkzaamheden kan het ook voorkomen dat je aanleg werk verricht.

Maaimachinist (Leiden)

Groenmedewerker
Voor een middelgroot groenbedrijf zijn wij op zoek naar een zelfstandig machinist voor het uitvoeren van maaiwerk bij bedrijven instellingen en in mindere mate bij gemeenten. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in Midden-Nederland en in het groenseizoen tussen maart en oktober. In de winterperiode zal je samen met collega's bezig zijn met onderhoudswerkzaamheden en/of het bestrijden van gladheid.
Nieuw!

Trekkerchauffeur (Zoetermeer)

Groenmedewerker
Voor een groot groenbedrijf in de regio Zoetermeer zijn wij opzoek naar een ervaren trekkerchauffeur. Het bedrijf staat goed bekend in de markt en is werkzaam in west-, noord- en midden Nederland. Het bedrijf is dienstbaar in groenprojecten in de breedste zin van het woord. De klanten bestaan uit gemeentes, provincies, bedrijven en particulieren. Jij zal voornamelijk verantwoordelijk zijn voor het transporteren van materieel en grond- en groenafval. Daarnaast zal jouw takenpakket in het hoogseizoen breder zijn. Onze klant is door de jaren enorm gegroeid en zoekt stabiel en vast personeel!

Nieuws

  • Van timmerman naar leidinggevend hovenier

    Rick Romijn van Baneninhetgroen ging langs op het werk van Hermen van Zee. Een leuk weerzien met één van de eerste werknemers van Baneninhetgroen, die het erg naar zijn zin heeft bij zijn werkgever Verheij Integrale groenzorg.
  • Baneninhetgroen.nl is geen kleine jongen meer - Van idee naar landelijke speler

    HENDRIK-IDO-AMBACHT – Niet zelden krijgen succesverhalen hulp uit onverwachte hoek. De toevallige ontmoeting met een SEO-specialist in een tankstation langs de A15 bracht Hugo Penning ergens in 2012 op het idee om zijn daarvoor gestarte uitzendbureau te vernoemen naar een handig url-adres: Baneninhetgroen.nl. “Ik drink daar ’s ochtends wel eens een kop koffie en op een gegeven moment zie je vaak dezelfde mensen. Je begint een praatje en met sommigen bouw je een vriendschap op. Deze man had veel verstand van Google en zoekmachines, net op het moment dat wij bezig waren om te specialiseren richting de groensector. De website deed het zo goed in de zoekresultaten van Google dat het wat ons betreft de doorbraak betekende van ons bedrijf. We begonnen erin te gelóven.”

Pagina's

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert