• Vacature hovenier Leiden - baneninhetgroen-vacatures

Vind hier uw droombaan

Vacature hovenier Leiden

Vacature hovenier Leiden - merlevansoncreatie_46

Wil je aan de slag als hovenier in Leiden of omgeving? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Voor een mooie groep klanten in Leiden en omgeving helpen wij bedrijven bij het vinden van goed personeel. Als jij graag aan de slag gaat als hovenier in Leiden, neem dan vandaag nog even contact op en wij gaan het regelen.

Groenvoorziener (Leiden)

Groenmedewerker
Voor een aantal van onze klanten in de regio van Leiden zijn wij op zoek naar groenvoorzieners voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan plantsoenen en parken. De werkzaamheden vinden plaatsen in diverse plaatsen binnen de provincie Zuid-Holland. Het is belangrijk dat je verantwoordelijkheidsgevoel hebt, omdat je regelmatig zelfstandig werkzaamheden uitvoert binnen een klein team van groenvoorzieners. Naast onderhoudswerkzaamheden kan het ook voorkomen dat je aanleg werk verricht.

Groenvoorziener (Zoetermeer)

Groenmedewerker
Voor een aantal van onze klanten in de regio van Zoetermeer zijn wij op zoek naar groenvoorzieners voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan plantsoenen en parken. De werkzaamheden vinden plaatsen in diverse plaatsen binnen de provincie Zuid-Holland. Het is belangrijk dat je verantwoordelijkheidsgevoel hebt, omdat je regelmatig zelfstandig werkzaamheden uitvoert binnen een klein team van groenvoorzieners. Naast onderhoudswerkzaamheden kan het ook voorkomen dat je aanleg werk verricht.

Maaimachinist (Leiden)

Loonwerk
Wij zijn voor onze klant op zoek naar ervaren maaimachinisten voor het uitvoeren van maaiwerkzaamheden op gemeentelijke gazons. Het werk wordt met diverse maaimachines uitgevoerd, het is daarom van belang dat je zowel ervaring hebt op een kooimaaier als cirkelmaaier.

Nieuws

  • Van timmerman naar leidinggevend hovenier

    Rick Romijn van Baneninhetgroen ging langs op het werk van Hermen van Zee. Een leuk weerzien met één van de eerste werknemers van Baneninhetgroen, die het erg naar zijn zin heeft bij zijn werkgever Verheij Integrale groenzorg.

Pagina's

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert